Εφέ νερομπογιάς σε ύφασμα

Να σας πω το ζήλεψα σαν ιδέα και τώρα που αλλάζει ο καιρός και θέλουμε ν' ανανεώσουμε τον χώρο μας δεν κατάλαβα γιατί να μην το κάνουμε.

Οι γυναίκες του ftiaxto.gr και μας βοηθούν στο να τα φτιάξουμε τα μαξιλαράκια της φωτογραφίας αλλά και οτιδήποτε υλικό που θα χρειαστούμε το διαθέτουν και μας το στέλνουν στο σπίτι μας. Αυτή την εποχή έχουν εκπτώσεις μέχρι 50%. Τώρα που το ξανασκέφτομαι λέω ν' αλλάξω το χρώμα στις καρέκλες του σκηνοθέτη που έχω, γιατί να έχουν αυτό το μουντό μπεζουλί.

Η ζωή είναι ωραία, το 'χω πει εγώ να μ' ακούτε. Σας αφήνω να διαβάσετε το άρθρο τους. Το υγρό προετοιμασίας υφάσματος μπορείτε να το αγοράσετε από το e-shop κατάστημά τους, για να μην ψάχνεστε.


Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά οι νερομπογιές είναι πολύ της μοδός τώρα τελευταία. Είναι πολύ εύκολο να βγάλεις όμορφο αποτέλεσμα ακόμη και αν δεν το έχεις καθόλου με την ζωγραφική. Η Cami από tidbits-cami.com μας δείχνει πως να κάνουμε αυτό το εφέ σε ύφασμα, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις όμορφα ανοιξιάτικα μαξιλάρια.
Η Cami έγραψε τις οδηγίες για το ellaclaireinspired.com, ενώ στο δικό της site θα βρεις οδηγίες για να ράψεις τα μαξιλάρια.
Πέρα από νερομπογιές, θα χρειαστείς 2 πινέλα, 2 πλαστικά ποτηράκια και υγρό προετοιμασίας υφάσματος (fabric medium).
watercalor-fabric-1
Στο ένα ποτηράκι θα βάλεις σκέτο νερό ενώ στο δεύτερο θα βάλεις μισό νερό και μισό υγρό προετοιμασίας. Ξεκινάς βουτώντας το πινέλο σου στο νερό και μετά στο χρώμα που θέλεις. Όσο πιο νερουλό είναι το πινέλο σου τόσο πιο ελαφρύ θα είναι το χρώμα που θα αφήσει. 
watercalor-fabric-2
Το ύφασμά σου καλό είναι να το βάλεις πάνω σε μεγάλες σακούλες για να μην βραχεί η επιφάνεια εργασίας σου.
Άρχισε να απλώνεις χρώμα στο ύφασμα. Μην το φοβάσαι, παίξε με τα χρώματα και άστα να ανακατευτούν. 
watercalor-fabric-3
Όταν τελειώσεις, πάρε το δεύτερο πινέλο, βούτα το στο δεύτερο ποτηράκι, αυτό με το νερό και το υγρό προετοιμασίας και πέρασε όλο το ύφασμα ξανά από πάνω. Άστο να στεγνώσει και στην συνέχεια σιδέρωσέ το για να "κλειδώσεις" το χρώμα.
Τα υφάσματα είναι έτοιμα, μπορείς να τα κάνεις ότι θέλεις! Καλά βαψίματα.

Πηγή http://www.ftiaxto.gr/projects/%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1/%CE%B5%CF%86%CE%AD-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%8D%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1

Σχόλια

  1. ...εγω παντως που σ'ενα μηνα περιπου θα δω τις καρεκλες σου απο κοντα, ανυπομονω να τις δω χρωματιστες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου