Θεραπεία αιμορροΐδων σε μια βδομάδα;

Ξέρω πως οι αιμορροΐδες είναι ένα πολύ επώδυνο πρόβλημα για αρκετούς ανθρώπους.
Η καθιστική ζωή, η έλλειψη γυμναστικής, η κακή διατροφή κι η εγκυμοσύνη πολλές φορές είναι η αιτία του κακού. Κάποιοι συζητούν και για κληρονομικότητα.

Βρήκα μια  παλιά συνταγή που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι. Ίσως σας φανεί χρήσιμη και προπάντων αρκετοί από σας ανακουφιστείτε. Αν όχι, δυστυχώς μόνο ένας μπορεί να σας δώσει λύση στο πρόβλημά σας κι αυτός είναι ο γιατρός. Μην το καθυστερείτε.


Η λύση λοιπόν είναι στα μικρά κομμάτια πατάτας που θα κόψετε σε μορφή "στικ" και θα τα τοποθετήσετε στην κατάψυξη.
Προσοχή κάθε "στικ"  που θα χρησιμοποιήσετε για 8 μέρες είναι για μια μόνο χρήση

Τοποθετείστε για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες πάνω στις αιμορροΐδες από ένα κομμάτι πατάτας που βγάλατε από τον καταψύκτη για 30 δευτερόλεπτα.

Στις επόμενες 4 μέρες τοποθετείστε πάλι παγωμένα κομμάτια πατάτας πάνω στις αιμορροΐδες για 60 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι. Πλέον έχει επέλθει η θεραπεία.

Ελπίζω πραγματικά να είναι τόσο απλό για κάποιους.

Όλα αυτά τα συζητούσα μ' ένα δικό μου άτομο που έχει αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δεν γνώριζε γι' αυτό το "ματζούνι"  που στην αρχή δεν σας κρύβω πως με παραξένεψε,  για να μη σας πω πως δεν το πολυπίστεψα, ήξερε όμως πως αυτή τη στιγμή πωλούνται στο φαρμακείο "στικάκια" τα οποία τα παγώνει κάποιος και τα χρησιμοποιεί γι' αυτόν τον λόγο.
Έτσι πείστηκα και έβαλα αυτή την ανάρτηση.

Διαλέξτε λοιπόν, πατάτες ή "στικάκια" από το φαρμακείο. Όπως και να' χει εύχομαι γρήγορα να θεραπευτείτε...






Σχόλια