Φτιάξτε εύκολα τριανταφυλλάκια



Επειδή κοντεύουν να γίνουν τα νεύρα μας τσατάλια με τα τόσα δύσκολα που συμβαίνουν αυτόν τον καιρό, λέω να σας το κάνω πιο ξεκούραστο, δημιουργώντας κάτι.

Ξέρετε όταν κινούνται τα χέρια τότε το μυαλό ξεκουράζεται κι αυτό είναι βάλσαμο για τους περισσότερους από μας.

Αδέλφια το νου σας. Το εγκεφαλικό δεν είναι μακριά. 
Θα μείνουμε δε θα μείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα βγούμε δε θα βγούμε από το ευρώ. Πόσα διλήμματα μπορεί ν' αντέξει ένα ανθρώπινο κορμί;
Γι' αυτό σας λέω, ρίξτε το στην κατασκευή για να μη σκεφτόσαστε.

Δε θα χρειαστείτε πολλά πράγματα.


  • Φύλλα felt χρωματιστά. Τα βρίσκετε σε εξειδικευμένα μαγαζιά που πουλούν είδη ραπτικής. Τι σας λέω τώρα που δεν έχετε ευρώ ούτε για να πιείτε έναν καφέ. Τέλος πάντων πάρτε ότι σας περισσεύει σαν ύφασμα στο σπίτι.
  • Ψαλίδι
  • Πιστόλι κόλλας. Θα το βρείτε σε μαγαζιά που πουλούν είδη ραπτικής ή βιβλιοπωλεία. Ή αν έχετε  σκέτη κόλλα χωρίς το πιστόλι δεν θα χαλάσει κι η συνταγή.

Μπορείτε αν θέλετε να κάνετε τις αγορές σας και σε e-shop, αν και μια βόλτα ποτέ δεν κάνει κακό. Βέβαια αν κάνετε αγορά αυτό το διάστημα σε e-shop το κόβω να λιποθυμάει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Τέλος πάντων εγώ προτείνω εσείς επιλέγετε.

Τα φύλλα felt (φέλτ) είναι κάτι σαν τσόχα. Το βίντεο σας δείχνει ότι τα κόβετε σε λωρίδες μήκους 30 εκατοστών και πλάτους 3 εκατοστών.

Κάνετε 6 κοψίματα από κει και πέρα παρακολουθείστε το βίντεο που είναι κατατοπιστικότατο και αυτό είναι. Γεμίζετε το σπίτι σας από όμορφα τριανταφυλλάκια.
Αν θέλετε μπορείτε να τα εμποτίσετε και μ' αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας. Είτε για να ανανεώσετε τον χώρο σας, είτε για να διώξετε τα ενοχλητικά έντομα, είτε και για τους δύο λόγους.

Εσείς αποφασίζετε απλά δώστε χαρά στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που ζουν μαζί σας.
Διώξτε μακριά τη μιζέρια. 

Σχόλια