Μπάνιο αποτοξίνωσης

Αφού μας κατέστρεψαν τώρα μας ζητούν ν' αποτοξινωθούμε.


Μια τεράστια καμπάνια έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια για το πόσο ανήθικοι, κακόβουλοι και ανεύθυνοι είμαστε όλοι εμείς οι απλοί θνητοί. Όλοι εμείς που δεν προσέχουμε το περιβάλλον. 
Ναι, συμφωνώ απόλυτα. Ίσως όμως, έχουμε τη μεγαλύτερη ευθύνη γιατί δεν έχουμε τη γνώση να εξαϋλώσουμε όλα αυτά τα βαθυστόχαστα μυαλά.

Γιατί αν θυμάμαι καλά, το αλεύρι δε το νοθεύσαμε εμείς. Το νερό δε το γεμίσαμε με βαρέα μέταλλα εμείς. Τα λιπάσματα δεν τα παράγουμε εμείς. 
Ποιος από τους αγρότες θα μπορούσε να φανταστεί πως βλέποντας τις ντοματούλες του επιτέλους καλοσχηματισμένες, τελικά θ' απουσίαζαν σοβαρά ιχνοστοιχεία που αυτά με τη σειρά τους δε θα μεταφέρονταν στον οργανισμό του.

Τώρα πια δεν σας μιλά μια απλά "υποψιασμένη" ύπαρξη, που ζει στην πόλη και λέει βαρύγδουπες σκέψεις και διαβάσματα. Τώρα πια ζω μέσα στη γη, την καλλιεργώ και προσπαθώ να τη μάθω.

Παλεύω να διατηρήσω καθαρά τα προϊόντα μου. Το ίδιο και πάρα πολλοί άνθρωποι εδώ στο νησί που κάνουμε απέλπιδες προσπάθειες για να είναι τα προϊόντα μας απλά "κανονικά", "φυσικά". Μια και δε θέλω να επεκταθώ στον καινούργιο, υποχρεωτικό και επιβεβλημένο όρο των βιολογικών.

Όλη αυτή η εισαγωγή έχει γίνει γιατί πλέον πολλά ιχνοστοιχεία απουσιάζουν από τον οργανισμό μας. Αυτά είναι η αιτία πολλών σοβαρών ασθενειών που κυκλοφορούν και που κάποια στιγμή κανείς δεν πρόκειται να γλυτώσει. Κόντεψαν να μας πείσουν πως για όλα φταίει η κακή μας ψυχολογική κατάσταση. Μπορεί να 'χουν δίκιο, αλλά τι σχέση μπορεί να έχει η ψυχολογική κατάσταση του πενηντάρη που δε μπορεί να στηριχθεί στα πόδια του γιατί του λείπει απλά το μαγνήσιο;
Είναι κι αυτό θέμα ψυχολογικό; Τώρα αφού μας κατέστρεψαν ζητούν να επιστρέψουμε στον πρότερο καλό βίο των παππούδων μας.

Δε θέλω άλλο να σας κακοκαρδίσω. Να θυμάστε, να διατηρείτε ήρεμη την ψυχή σας και να προστατεύετε όσο μπορείτε τον εαυτό σας.
Μια φορά την εβδομάδα να μου κάνετε ένα αποτοξινωτικό μπάνιο. Αυτό θα σας γλυτώσει από πόνους και τοξίνες. Πώς; 

Βρείτε άλατα Epson ή άλατα θαλάσσης. Πού; Γράψτε τη λέξη στο ψαχτήρι σας κι αυτό θα σας πει που θα τα βρείτε.
Λοιπόν 
μια χούφτα άλατα Epson
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μαγειρική σόδα
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

Γεμίζετε την μπανιέρα με ζεστό νερό. Μέσα σ' αυτό έχετε λιώσει τα παραπάνω υλικά. 
Απολαμβάνετε το μπάνιο σας για 15 - 20 λεπτά. 
Το κορμί σας θα πρέπει να ιδρώσει κι από την άλλη να εισπράξει όλα τα καλά στοιχεία από τα αιθέρια έλαια και τα άλατα.
Ξεπλυθείτε με δροσερό νερό. Μπρρρρ, καλά χρησιμοποιείστε αρκετά χλιαρό νερό.
Να πιείτε αρκετό νερό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το μπάνιο. Θα βοηθήσει στη διαδικασία της αποτοξίνωσης.

Εκτός από λεβάντα που τη χρησιμοποιούμε γιατί είναι χαλαρωτική - ηρεμιστική μπορείτε να δοκιμάσετε για αλλαγή
Γκρέιπφρουτ για την ανόρθωση 
Μέντα  για την κόπωση 
Κέδρο  για την κατάθλιψη 
Χαμομήλι & Δενδρολίβανο  για τον πονοκέφαλο

Ξέρω πως θα φάτε τη ζάχαρη του αιώνα αυτές τις μέρες γι' αυτό σας προετοιμάζω με αποτοξίνωση!

Πηγή

Σχόλια