Η κοπή της πορτοκαλί κολοκύθας

Μην την «περνάτε» για τυχαία. Εξάλλου με τέτοια εμφάνιση μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει.
Κατ' αρχάς τη βλέπεις και γεμίζεις ζωντάνια. Είναι πορτοκαλί άρα αμέσως καταλαβαίνουμε ότι περιέχει β-καροτένιο. Τι σημαίνει αυτό; Προστατεύει την ακεραιότητα των κυττάρων μας.

Επίσης για όλους εμάς που μας αρέσει η εμφάνισή μας να θυμίζει υγιή και νέο άνθρωπο, είμαστε νάρκισσοι τι να κάνουμε ε, η πορτοκαλί κολοκύθα είναι το πρώτο συστατικό που πρέπει να μπει στη διατροφή μας μια κι μ' αυτό το β- καροτένιο όταν μπαίνει στον οργανισμό μας μετατρέπεται σε βιταμίνη Α κι όχι απλά μετατρέπεται δίνει την εντολή να ενισχύεται. 


Άρα έχει αντιγηραντικές ιδιότητες. 


Δεν θα σας πω άλλες ιδιότητές της γιατί θ' ασχοληθώ εκτενέστερα γι' αυτές σ' άλλη ανάρτηση. Απλά θέλω να σας κάνω μια πρώτη παρουσίασή της και σας παροτρύνω να την χρησιμοποιείτε.


Α και για τους σπόρους της, αυτό μόνο θα σας πω έτσι γι' αρχή και μετά μπαίνω στη σημερινή ανάρτηση που είναι η κοπή της ιδιαίτερης αυτής κολοκύθας είναι πως περιέχουν ωμέγα - 3 λιπαρά, βιταμίνη Κ που είναι απαραίτητη στην πήξη του αίματος μας και ψευδάργυρο που είναι απαραίτητος για την αποφυγή του προστάτη και της ανδρικής στειρότητας.

Ουφ, τα πα και ξένοιασα.


Σήμερα σας έχω ετοιμάσει ένα βίντεο για να δείτε πως μπορείτε αυτήν την υπέροχη κυρία να την καθαρίζετε γιατί είπαμε δεν είναι ότι κι ότι, είναι σκληρή γκόμενα. Μόνο «εξωτερικά».
     

Σχόλια