Κυτταρίτιδα:Τρόποι αντιμετώπισής της Α' Μέρος

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αποκρουστικό από ένα σώμα γεμάτο κυτταρίτιδα. Λέγεται πως το 85% των γυναικών πάσχει απ' αυτήν τη νόσο. Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται και στους άντρες. 
Ονομάζεται νόσος μια κι έτσι θα καταντήσει αν δεν εξολοθρευτεί το συντομότερο δυνατό. Καλύπτει συνήθως τους γλουτούς, τα γόνατα και το στομάχι.

Είναι αναγνωρίσιμη. Μοιάζει με τη φλούδα πορτοκαλιού. Οι ορμόνες, η κληρονομικότητα και κυρίως η κακή διατροφή είναι η αιτία της.

Σήμερα θα ξεκινήσουμε να λέμε κάποια απλά τρυκ που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι μας για να την εξολοθρέψουμε πριν μας εξολοθρεύσει αυτή.

Αποτέλεσμα εικόνας για κυτταρίτιδα


  • Στεγνό βούρτσισμα
Πάρτε ένα στεγνό φυσικό, τρίχινο γάντι κι αρχίστε ν' ανεβαίνετε με κυκλικές κινήσεις από τα πέλματα των ποδιών προς τους ώμους σας βουρτσίζοντας το στεγνό σας σώμα.
Εστιάστε στα προβληματικά σημεία.
Να βουρτσίζεστε από αριστερά προς τα δεξιά του σώματος σας έτσι ώστε να επιταχύνεται η κυκλοφορία του αίματος.
Μετά κάντε ένα ντους για ν' απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα.
Επαναλάβετε μια φορά την ημέρα μέχρι να δείτε βελτίωση και πιστέψτε με θα την δείτε.
  • Πιπέρι Καγιέν
Προσθέστε το στη διατροφή σας μια κι έχει την ικανότητα να ζεσταίνει το σώμα αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και τονώνοντας τον μεταβολισμό. Βοηθά ν' απαλλαγούμε απ' τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αντικαθιστώντας τα με υγιή.
Είναι ιδανικό για την αποβολή τοξινών απ' το σώμα με αποτέλεσμα τη μείωση της κυτταρίτιδας στους μηρούς.
Φτιάξτε τσάι προσθέτοντας ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη από πιπέρι καγιέν, ένα κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ και τον χυμό από ένα φρέσκο λεμόνι σ' ένα ποτήρι ζεστό νερό. Ανακατεύετε καλά. 
Πίνετε αυτό το αντι - κυτταροποτό μια ή δύο φορές την ημέρα για έναν ή δύο μήνες.
Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας θα ολοκληρωθεί σε τρία μέρη. Υπομονή μέχρι τότε και όσοι έχετε φτιάξει το λάδι κυτταρίτιδας μπορείτε να το χρησιμοποιείτε μετά το βραδινό ντους. 
Εδώ πληροφορίες για όσους δεν ξέρουν πώς να το φτιάξουν.

Πηγή ανάρτησης


Σχόλια