Κυτταρίτιδα:Τρόποι αντιμετώπισής της Β' Μέρος

Επειδή οι υποσχέσεις δίνονται για να κρατιούνται, σήμερα θα μπει το Β' μέρος της ανάρτησης που σας είχα υποσχεθεί.

Για όσους δεν έχουν διαβάσει το Α΄ μέρος μπορούν να βρουν την ανάρτηση εδώ

Δεν ξέρω αν αυτό θα σας καθησυχάσει πάντως κι η πιο κουκλάρα, κορμάρα την κυτταρίτιδά της θα την έχει, εκτός κι αν είναι Πετρουλάκη και γυρνά απ' το πρωί μέχρι το βράδυ στα γυμναστήρια.

Να σας πω την αλήθεια μου, αυτήν την μέθοδο χρησιμοποιώ κι εγώ κι επειδή βλέπω γρήγορα αποτέλεσμά σάς την προτείνω. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τον χρόνο που θα κάνει για να εξαφανιστεί αυτό το αντιαισθητικό πράγμα από πάνω σας, γιατί εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος.
Τα υλικά είναι πανεύκολα να βρεθούν και τα περισσότερα απ' αυτά βρίσκονται ήδη στο σπίτι μας.

Πάμε να γίνουμε θεές. 


Αποτέλεσμα εικόνας για scrub με καφε για κυτταριτιδα

Τι θα χρειαστούμε
1/2 φλ.τσ. κατακάθι από ελληνικό καφέ ή καφέ φίλτρου
1 κ.σ. λευκή ζάχαρη
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. γλυκερίνη την προμηθεύεστε από το φαρμακείο
2 κ.γλ. βιταμίνη Ε την προμηθεύεστε από το φαρμακείο
Μεμβράνη που χρησιμοποιούμε για να σκεπάσουμε τα τρόφιμα.

Πώς το κάνουμε 

Μέσα σε μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά ώστε ν' αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της ιστορίας μας. 
Να σας πω; τους διώξατε όλους απ' το σπίτι; Διότι τώρα πρέπει ν' ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και δεν πρέπει κανένας να σας ενοχλήσει και φυσικά να σας δει στην κατάσταση που θα βρίσκεστε!
Πείτε τους πως για ένα μισάωρο - ε, να κλέψετε και λίγο χρόνο ανάπαυσης - θ' απουσιάζετε και καλό θα ήταν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους ό,τι και να τους συμβεί...

Λοιπόν ξεκινάμε μ' ένα καυτό ντους. Έτσι θ' ανοίξουν οι πόροι και θα δεχθούν όλα τα ευεργετικά υλικά που θα τους βάλουμε.

Πάρτε το μπολ με το υλικό μας κι όπου βρείτε περιοχή με κυτταρίτιδα «αλλάξτε της τα φώτα». Τρίψτε την όσο πιο δυνατά μπορείτε, καλά μη σας βρω με γδαρσίματα, αλλά αρκετά δυνατά και με κυκλικές κινήσεις. Αυτό θα το κάνετε για  5' λεπτά. Μην ξεπλυθείτε και χάσουμε το καλύτερο.

Τώρα πάρτε τη μεμβράνη και φασκιωθείτε. Μείνετε έτσι τυλιγμένες για 10' λεπτά. Φανταστείτε τώρα να γίνει σεισμός και να πρέπει να βγείτε έξω σ' αυτήν την κατάσταση!

Αρχίστε τα ξόρκια.
Ξεπλυθείτε χωρίς να χρησιμοποιήσετε σαπούνι. Δεν θέλω αντιρρήσεις. Ολόκληρη Σοφία Λόρεν το 'κανε κι είχε αυτό το βελούδινο σώμα κι εσείς τώρα θα υποχωρήσετε;  Όχι δεν θα βάλετε σαπούνι. Θα σκουπιστείτε και το μόνο που θα βάλετε θα είναι ενυδατική κρέμα ή το λαδάκι που σας είχα πει να φτιάξετε. Εδώ για όσους απουσίαζαν εκείνη την ημέρα από το μάθημα.

Μην φοβηθείτε με την κοκκινίλα που θα δείτε, θα φύγει.

Τον καφέ τον χρησιμοποιούμε γιατί η καφεΐνη βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος και σταματά την κατακράτηση των υγρών.

Η ζάχαρη μπαίνει ως πρόσθετο απολεπιστικό. Βοηθά ν' ανοίξουν οι πόροι και ν' απορροφηθούν τα λαδάκια. βιταμίνες, καφέδες.

Το ελαιόλαδο, η γλυκερίνη και η βιταμίνη Ε βοηθούν στο να διατηρηθεί ενυδατωμένο το δέρμα μια και η καφεΐνη το αφυδατώνει!

Δεν θ' αργήσει η άγια εκείνη μέρα που θα δείτε τις ηλίθιες αυτές λακκούβες να γίνονται πιο απαλές και σας το υπόσχομαι δεν θ' αργήσει να 'ρθει κι η μέρα που θα δείτε τα πόδια σας αγνώριστα και θα χοροπηδάτε απ' τη χαρά σας.
Μην το βάζετε κάτω, σίγουρα ο εχθρός θα εξαφανιστεί. Υπομονή χρειάζεται. Α, δεν κάνετε scrub και μετά βγαίνετε στους ήλιους. Θα εξαλείψετε την κυτταρίτιδα και θα γεμίσετε πανάδες!

Τώρα εγώ θα το πω κι εσείς ας πράξετε ό,τι σας λέει η καρδιά σας. Κακά τα ψέματα αν δεν αλλάξουμε γυναίκες τον τρόπο διατροφής μας κι αν δεν βάλουμε σε καθημερινή, ναι σε καθημερινή βάση τη γυμναστική στη ζωή μας δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναεμφανιστεί η τρισκατάρατη κυτταρίτιδα.

Τ' ακούς Ειρήνη; Τ' ακούω απαντάω και δεν κάνω τίποτα. Έτσι για να ξέρετε πως δεν είστε μόνες εσείς που δεν κάνετε αυτό που πρέπει σ' αυτή τη ζωή.

Ελπίζω να προλάβετε και να μου γίνετε πανέμορφες πριν μου βγείτε στις παραλίες αν και το βασικό είναι πως θα είστε υγιείς γιατί η κυτταρίτιδα είναι ασθένεια!

Πηγή φωτ/φίας:Be2inus

Από δω και πέρα λέω να βρίσκω κάποια βίντεο που μ' αρέσουν και να σας τα βάζω για να σας ξεκουράζω κι ίσως να σας φτιάχνω τη μέρα σας.

Σχόλια