Σπιτική Καρπουζολεμονάδα
Πόσο μ' αρέσουν οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Καλοκαίρι όμως χωρίς φρουτοχυμούς και παγωτά δεν υφίσταται! Πού το θυμήθηκα αυτό το ρήμα;
Τέλος πάντων, πάρτε τον χυμούλι που τον ξεσήκωσα από το the taylor house.
Είναι πανεύκολος και με λίγες θερμίδες. ΣΕ σε 20' λεπτά είναι έτοιμος.
Υλικά
4 φλ. καρπούζι (κομμένο σε κύβους)
1 φλ. χυμό λεμονιού
1/2 φλ. ζάχαρη
4 φλ. νερό
παγάκια
Οδηγίες
Τέλος πάντων, πάρτε τον χυμούλι που τον ξεσήκωσα από το the taylor house.
Είναι πανεύκολος και με λίγες θερμίδες. ΣΕ σε 20' λεπτά είναι έτοιμος.
Υλικά
4 φλ. καρπούζι (κομμένο σε κύβους)
1 φλ. χυμό λεμονιού
1/2 φλ. ζάχαρη
4 φλ. νερό
παγάκια
Οδηγίες
- Φτιάχνουμε απλό σιρόπι χρησιμοποιώντας τη ζάχαρη και 1 φλ.από το νερό απ' τη συνολική ποσότητα που σας ζητά η συνταγή.
- Βάζουμε το καρπούζι στο μπλέντερ και το πολτοποιούμε.
- Αναμιγνύουμε το πολτοποιημένο καρπούζι, τον χυμό λεμονιού, το σιρόπι που φτιάξαμε και τις υπόλοιπες 3 κούπες νερού σε μια κανάτα.
- Μην ξεχάσετε τα παγάκια
Και τώρα ρουφάτε. Μην σταματάτε μέχρι να ξεδιψάσετε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου