Ο θάνατος του λόξιγκα

 Κι κει που ζητάς αύξηση απ' το αφεντικό. Αύξηση; Πού τη θυμήθηκα η γυναίκα, σου 'ρχεται ο λόξιγκας. Ή φανταστείτε να θέλετε να κάνετε ερωτική εξομολόγηση και ξαφνικά να σας πιάσει αυτός ο χαρακτηριστικός υπόκωφος, γελοίος ήχος. Άντε πείσε τον άλλον για τα βαθιά και ειλικρινή σου αισθήματα. Έλεος!

Λόξυγγας: Τι τον προκαλεί και 9 τρόποι να τον σταματήσετε
                 Πηγή φωτ/φίας: www.seleo.grΑυτό που προσπάθησα να βρω ήταν τι τον προκαλεί τον ακατονόμαστο και βρήκα πως πολλές φορές δημιουργείται

 • Όταν τρώμε πολύ και γρήγορα
 • Όταν καταναλώνουμε ποσότητα αλκοόλ
 • Όταν καταπίνουμε για κάποιον λόγο μεγάλη ποσότητα αέρα
 • Όταν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πίνουμε ζεστό ρόφημα και αμέσως μετά κρύο. Μην αναρωτιέστε πώς γίνεται αυτό. Πίνεις τσάι (ζεστό) και μετά νερό (κρύο).
 • Μετά από έντονο στρες ή ενθουσιασμό.
 • Και σιγά μην έλλειπε, το κάπνισμα

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να γλυτώσετε:
 1. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, κλείστε τη μύτη και προσπαθήστε να γλυτώσετε από βέβαιο πνιγμό.
 2. Εκπνέουμε αέρα από το στόμα και τον εισπνέουμε από τη μύτη για μερικά δευτερόλεπτα μέσα στη μπλούζα μας. Αυτό οφείλετε στην εισπνοή του διοξειδίου του άνθρακα. Την πληροφορία αυτή τη βρήκα στο http://old-boy.blogspot.gr/. Το έκανα κι έπιασε!
 3. Φάτε μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη. Την καταπίνετε αργά
 4. Προσπαθήστε να ρευτείτε, να βήξετε ή να φτερνιστείτε. Εδώ μάλλον κασκαντέρ χρειαζόμαστε.
 5. Κλείστε τη μύτη και προσπαθήστε να καταπιείτε. Να μην λογοκρίνω πάλι...
 6. Ασκείστε ελαφρά πίεση στο στήθος. Πώς; Απλά, πολύ απλά. Φέρτε τα γόνατά στο στήθος σας κι αγκαλιάστε τα για μερικά λεπτά. Αυτό θέλω να το δω να το κάνετε στο γραφείο μπροστά στους συναδέλφους σας!
 7. Πάρτε μια λεπτή φέτα λεμονιού, τοποθετείστε την στη γλώσσα σας και πιπιλίστε την, χωρίς γκριμάτσες, σαν γλειφιτζούρι. Να δω τι άλλο θα σκεφτούν!
 8. Βάλτε κάποιον να σας τρομάξει! Αυτό είναι δικό μου.

Ένα είναι το σίγουρο ο βήχας, ο έρωτας κι ο λόξιγκας δεν κρύβονται! Αν δεν σταματήσει με τους παραπάνω προτεινόμενους τρόπους ή θα κάτσετε να τον απολαύσετε και θα σπάσετε τα νεύρα του διπλανού σας ή θα πάτε στον γιατρό μπας και σας βρει εκείνος κάποια λύση. Γιατρειά άλλη δεν θα βρείτε!
Καλημέρα σ' όλους σας!
Αποτέλεσμα εικόνας για λόξιγκας


Σχόλια