Πώς να μη μένει το μισό ξύσμα λεμονιού στον τρίφτη
Πάντα μα πάντα με έθλιβε το ότι έμενε μεγάλη ποσότητα ξυσμένου λεμονιού ή πορτοκαλιού στον τρίφτη.
Από δω και στο εξής όχι πια. Δείτε με φωτογραφίες πόσο απλά μπορείτε να το κάνετε.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι να καλύψετε τον τρίφτη σας μ' ένα κομμάτι μεμβράνης φαγητού.
Τα σύνεργα του εγκλήματος |
Η πολυπόθητη μεμβράνη |
Τρίβουμε απλά να βγάλουμε το ξύσμα όχι και το λευκό μέρος του λεμονιού |
και το θαύμα! |
Πεντακάθαρος ο τρίφτης |
Ειμαι ομως πολυ περιεργη, δεν τριβεται και η μεμβρανη μαζι ;;;;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ απάντηση δίνεται στη φωτογραφία. Κάνε το και θα δεις!!!
Διαγραφή